TERVEZÉSI FOLYAMAT


ÍGY TERVEZEK ÖNNEK


TERVEZÉSI FOLYAMAT


ÍGY TERVEZEK ÖNNEK

Legyen szó csak egy lakásrészlet felújításáról vagy akár egy teljes épület belsőépítészeti tervezéséről, én mindenképpen az ön elvárásai szerint a saját kreatív elképzeléseim hozzáadásával tervezek.

Fontosnak tartom a folyamatos egyeztetés, részmegoldásoknál akár több alternatívát is nyújtok, hogy ön több lehetőség közül tudjon választani. A terveket akár valós 3D-ben is be tudom mutatni és szükség esetén a kivitelezőkkel is együtt tudok működni. Önt a tervek elkészítése után sem hagyom magára. Ha szükséges felügyelem a kivitelezés munkafázisait, de akár elkísérem önt a tervekhez hű kiegészítők és személyes tárgyak kiválasztására is.

TERVEZÉS

Lépésről lépésre

SZEMÉLYES EGYEZTETÉS

Vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mail üzenetben és egyeztessünk egy személyes találkozót.

A személyes találkozó célja, hogy a lehető legjobban megismerjem igényeit és elvárásait, valamint a szükséges részletekre rákérdezve a lehető legpontosabban tudjam elkészíteni a terveket.

KREATÍV ÖTLETEK

Elképzelései és elvárásai mellé hozzáteszem a saját szakértelmemet, kreatív ötleteimet és esetleg azokat a megoldásokat, melyekre még nem is gondolt.

Akár a hagyományos értékek, akár azok újraértelmezése, én mindig frisset és izgalmasat alkotok.

Fontos, hogy függetlenül attól, hogy mennyire kapok szabad kezet a tervezés terén, minden egyes részletet önnel egyeztetve dolgozok ki.

TERVEK ELKÉSZÍTÉSE

Elkészítem az általam elképzelt látványvilág és berendezés terveit. Szükség esetén valódi 3D felületen mutatom be a terveket, hogy ön a lehető legkönnyebben el tudja dönteni, hogy mit tart megfelelőnek.

A tervek benyújtásával párhuzamosan elkészítem a tervezett költségvetést is, amely tartalmazza a kivitelezés költségén túl az én közreműködésem díját is.

error: Content is protected !!