RÓNA BARBARA


BELSŐÉPÍTÉSZ - DESIGNER


RÓNA BARBARA


BELSŐÉPÍTÉSZ - DESIGNER

RÓLAM

Még a 8. életévemet se töltöttem be, mikor már tudtam, hogy lakberendező leszek. Végül a sors, és a rátermettség úgy hozta, hogy belsőépítész, és egyben látványtervező lettem.

Belsőépítészeti tanulmányaimat a Kozma Lajos Faipari Szakközépiskolában kezdtem, ahol lakberendező szakon tettem le az érettségit. Az OKJ-s plusz egy éves képzés helyett inkább az akkor még Budapesti Kommunikációs Főiskola, ma már Metropolitan egyetemen végeztem el a környezettervező művész képzést.

2015-ben kezdtem el dolgozni a SIL Design centrumban tervezőként és salsesként. Itt volt alkalmam megismerkedni részletesen az olasz designnal, mely napjainkban a vezető divatdiktátor a lakberendezés terén. Másfél éves munkám során mélyebb gyakorlatot szereztem a felmérés, kommunikáció, tervezés és művezetés területén. Megbízásaim között volt számos hazai és külföldi megbízás is, köztük közületek, irodák, boltok, szállodák, apartmanok, lakóépületek, és nyaralók is.

2016 májusában végeztem el a Mesharray VIZ tanfolyamát, ahol elsajátíthattam a látványtervezés csínját bínját. Idén alapítottam meg cégemet, hogy saját kézbe vehessem a folyamatot az első tárgyalás kezdetétől az utolsó képkeret felakasztásáig.

"A tervezés számomra kikapcsolódás, a látványtervezés a hobbim.
A művezetés a legjobb kihívás, és az elégedett ügyfélnél nincs nagyobb dicsőség!"

TAPASZTALAT

Kozma Lajos faipari szakközépiskola

Lakberendező szak

Budapesti Kommunikációs Főiskola, (Metropolitan Egyetem)

Végzettség: Belsőépítész környezettervező művész

SIL Design centrum

Munkatapasztalat: Belsőépítész tervező, tanácsadó

Mesharray 3ds Max VIZ

Képzés: Fotórealisztikus építészeti és műszaki vizualizáció, 3D látványtervezés

Saját vállalkozás indítása

Egyéni megrendelések: Irodák, boltok, szállodák, apartmanok, lakások, otthonok, nyaralók

error: Content is protected !!